Hardcore BIM

Ugodite naročniku

Izdelki

Izdelki

Prenos AC20

Prenos AC20

Aktualna izobraževanja

Aktualna izobraževanja

Se želite naučiti uporabljati ARCHICAD?

July 20, 2018

Za začetnike in izkušenejše uporabnike organiziramo tečaje uporabe ARCHICADa. Več o naših izobraževanjih boste našli naših straneh.

Če pa bi se radi izobraževali sami, pa imate na voljo sklop brezplačnih online izobraževanj na portalu za učenje http://education.graphisoft.com/. Na voljo je osnovni za tiste ki se prvič srečajo s programom, kot tudi za malo naprednejše uporabnike.

Obsežnejše izobraževanje, čeprav ne brezplačno, pa boste našli tudi na portalu lynda.com .

 


Brezplačen dodatek BIMTech Tools

June 28, 2018

Na voljo je brezplačen dodatek za ARCHICAD, s pomočjo katerega lahko v ARCHICAD in ostale BIM programe uvozite gradbene materiale, konstrukcijske sklope, 2D detajle in slovenske katastrske mape. V knjižnici so že vključeni nekateri slovenski proizvajalci gradbenih materialov: Xella, Fibran in JUB. Trudili se bomo z vključevanjem novih proizvajalcev.

Dodatek BIMTech Tools si prenesete od tukaj.


Izšel ARCHICAD 22

June 28, 2018

S spletne strani na tej povezavi si že lahko prenesete zadnjo verzijo BIM programa ARCHICAD 22. Vsi, ki ste vključeni v vzdrževanje in ste upravičeni do nadgradnje boste za uporabo vseh novosti morali nadgraditi še licenco na zaščitnem ključku, kar storite s programčkom LMT, katerega prenesete od tukaj.

Uporabnike BIM Serverja moramo opozoriti, da je prišlo do spremembe imena. BIM Server se po novem imenuje BIM Cloud Basic. Več BIMCloud basic boste našli tukaj.


Predstavitev novosti ARCHICAD 22

May 23, 2018

Vabimo vas na predstavitev novosti ARCHICAD 22. Pridružite se nam in preverite zakaj je ARCHICAD najbolj razširjena BIM rešitev v Sloveniji. Predstavili vam bomo tudi novi dodatek BIMTech Tool, ter novosti v BIMx mobilni in web aplikaciji.

Ponedeljek, 18.6.2018 ob 10.00 – Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

Torek, 19.6.2018 ob 10:00 – Hotel City, Kneza Koclja 22, 2000 Maribor

Prijave sprejemamo na info@pilon.si


Najavljen ARCHICAD 22

May 3, 2018

GRAPHISOFT je najavil izid nove verzije večkrat nagrajenega BIM programskega orodja ARCHICAD 22. ARCHICAD 22 še izboljša arhitekturno oblikovanje in modeliranje fasad, vpelje znatne izboljšave in pohitritve v 2D prikazu, upravljanju z lastnostmi objektov, parametrizacijo profilnih oblik, podporo 4K in 5K zaslonom in še mnogo drugega. Nova verzija bo po napovedih pot do uporabnikov našla sredi junija, ko bomo pripravili tudi uradno predstavitev novosti v Ljubljani in Mariboru.

Več o novostih …


ARHIV NOVIC