Hardcore BIM

Ugodite naročniku

Izdelki

Izdelki

Prenos AC20

Prenos AC20

Aktualna izobraževanja

Aktualna izobraževanja

MacOS Catalina

October 11, 2019

Pri pravkar izdanem operacijskem sistemu MacOS Catalina svetujemo, da z nadgradnjo še malo počakate. ARCHICAD 23 v glavnem deluje brez težav, starejše verzije ARCHICADa pa bodo očitno potrebovale popravke. Planirani so za ARCHICAD 22, starejše verzije pa verjetno ne, oz. veliko kasneje. Spremljate navodila na https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/87527/ in splošne napotke za nadgradnjo MacOS na https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/96887/


ARCHICAD 23 že na voljo za prenos

September 20, 2019

Zadnja verzija našega paradnega BIM orodja, ARCHICAD 23 je že na voljo za prenos s spletne strani graphisoft.com . Za prenos se je potrebno vpisati z vašim GRAPHISOFT ID, nato pa ga že lahko prenesete. Upravičeni do uporabe ARCHICAD 23 morate nadgraditi tudi licenco na svojem zaščitnem ključku, tako da zaženete programček Graphisoft Licence Manager, ki se namesti skupaj z ARCHICADom.


GRAPHISOFT Master Classes 3-4.10.2019

July 5, 2019

To jesen bo  GRAPHISOFT v Budimpešti gostil prvo konferenco #graphisoftLEARN Master Classes! Graphisoft Master Classes je dvodnevna konferenca s predavanji, delavnicami in razpravami o ARCHICAD 23 in zadnjih BIM tehnologijah in trendih.

Kdaj? 3-4. Oktober 2019
Kje? Park Inn by Radisson, Budimpešta, Madžarska

Dogodek je namenjen vsem uporabnikom ARCHICADA, razvijalcem dodatkov in knjižnic, BIM managerjem in ostali, ki bi radi poglobili svoje znanje in raziskali nove možnosti v razvoju svoje kariere. Na voljo je le okoli 200 mest, zato pohitite s prijavo!

Več informacij in prijava …


Najavljen ARCHICAD 23

May 15, 2019

GRAPHISOFT je pravkar najavil izid nove verzije ARCHICAD 23, zadnje verzije večkrat nagrajene BIM rešitve za projektiranje v arhitekturi in gradbeništvu. ARCHICAD 23 zelo pohitri nujne procese kot je sam zagon aplikacije, odpiranje projektov in preklapljanje med pogledi na BIM projekt. Vsebuje tudi popolnoma nova orodja za oblikovanje stebrov, nosilcev in prebojev, s čimer se poveča zmogljivost modeliranja in sodelovanje z ostalimi strokami. Izid je napovedan za September 2019.

Več o ARCHICAD 23 …


Twinmotion 2019 do novembra BREZPLAČEN

May 14, 2019

Podjetje Epic Games, avtor uspešnic Fortnite, je novi lastnik programa Twinmotion. Z njim imajo velike načrte, saj želijo interaktivne vizualizacije še bolj približati arhitektom in gradbenikom. Intenzivno delajo na novi verziji, ki bo predvidoma izšla novembra letos, trenutna verzija Twinmotion 2019 pa je takrat brezplačna za vse. Hitro torej na Twinmotion.com

 


ARHIV NOVIC