AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

ENSCAPE

Hiter, enostaven in edini vtičnik ki je 100% integriran v vaše BIM orodje.

Profesionalna rešitev za vizualizacijo arhitekture

Arhitekturna vizualizacija vam omogoča hitro in enostavno predstavitev vaših projektov v nekaj sekundah. Enscape, ki ga uporabljajo v 85 od 100 največjih arhitekturnih podjetjih, je rešitev za arhitekturno vizualizacijo, ki vaš projekt takoj pretvori v 3D-model, ki ga lahko raziskujete vi ali vaši naročniki.

Kot rešitev za upodabljanje v realnem času, ki deluje neposredno v vaši BIM programski rešitvi za modeliranje, omogoča Enscape hitro in preprosto arhitekturno vizualizacijo. In naši uporabniki se s tem močno strinjajo – po naši raziskavi iz leta 2021 92 % strank meni, da Enscape pomaga pospešiti njihov postopek načrtovanja.

IDEJA

Raziskujte koncepte v realnem času, hitro ocenite zamisli in si jih zamislite, še preden so zgrajene

KOMUNIKACIJA

Učinkovito implementirajte, jasno izrazite svoj oblikovalski namen in uresničite zamisli.

PREDSTAVITEV

Predstavite modele in navdušite stranke z VR ter delite vizualizacije s kodami QR.

Vizualizacija arhitekture kot še nikoli prej

Kar 98 % strank Enscapea meni, da jim uporaba upodabljanja v realnem času pomaga pri posredovanju idej. 3D arhitekturna vizualizacija bistveno zmanjša tveganje nesporazumov, saj vsem omogoča, da stavbo ali prostor vidijo z iste perspektive.

Oglejte si ta kratek videoposnetek in si oglejte, kako Enscape spreminja 3D vizualizacijo stavb in jo dela dostopno vsem, tudi vašim strankam, izvajalcem in deležnikom.

Sprehodi v realnem času

Tehnologija v realnem času vizualizira vaš projekt kot v celoti izrisan 3D pregled, po katerem se lahko sprehajate in ga raziskujete z vseh zornih kotov. Zaradi dvosmerne izmenjave geometrije med programom CAD ali BIM in upodabljavcem lahko takoj spremljate vsako posodobitev načrta. Uporabite podporo NVIDIA Deep Learning Super Sampling za izboljšanje zmogljivosti pri sprehodih.

S KLIKOM DO VIRTUALNE RESNIČNOSTI!

Začnite z arhitekturo virtualne resničnosti neposredno iz projekta v programih Archicad, Revit, SketchUp, Rhino,  ali Vectorworks, ne da bi spremenili svoj delovni postopek.

Arhitekti in oblikovalci dobijo boljši občutek o projektu ter izboljšajo svojo produktivnost in proces iteracije. Navigacija v očalih Oculus Rift in HTC Vive po modelu je preprosta. Izberite pogled med priljubljenimi in naredite posnetke zaslona v navidezni resničnosti. Predstavljanje in pregledovanje projektov še nikoli ni bilo tako enostavno.

Sodobni in inovativni arhitekti si vedno prizadevajo za večjo vrednost za stranke. Navidezna resničnost je ključ do bolj poglobljenih in interaktivnih izkušenj. Kako drugače lahko stranke od blizu zaznavajo svoje projekte, takoj občutijo spremembe v prostorskem načrtovanju in se same sprehodijo skozi projekte?

Čeprav je navidezna resničnost znana že nekaj let, so jo kot mainstream možnost potisnile videoigre. Znana podjetja, kot so KPF, Foster + Partners, ARUP, LHB in Hassell, so za optimizacijo svojega delovnega procesa in predstavitev izbrala arhitekturo virtualne resničnosti z vtičnikom Enscape.

Oblikujmo prihodnost skupaj