AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

BIMCloud

Sočasno delo na projektih

BIMcloud SaaS

S storitvijo BIMcloud SaaS boste dobili dostop do lastnega varnega oblaka BIMcloud, ki ga v oblaku gosti Graphisoft. Izkoristite hiter, učinkovit in varen dostop do skupnih projektov v realnem času.

DELAJMO HIBRIDNO

Globalna pandemija je arhitekturne oblikovalske prakse skoraj čez noč prisilila k spremembi načina dela – delo od koder koli je takoj ustvarilo potrebo po spletnem sodelovanju in oddaljenem dostopu do pisarniške infrastrukture.

Delaj kjer koli

BIMcloud SaaS omogoča delo in enostavni dostop do projektov doma, pisarni, gradbišču ne glede na lokacijo ali uporabljeno programsko opremo.

Brez začetne naložbe

Začetek uporabe storitve BIMcloud SaaS je hiter, enostaven in cenovno ugoden. Svoje projekte lahko takoj začnete deliti v oblaku - brez dodatnih naložb v strojno opremo

IT znanje ni potrebno

Zaposleni nimajo izkušenj na področju IT? Ni problema! BIMcloud SaaS je tako enostaven za uporabo, da za hitro in varno izmenjavo datotek v oblaku ne potrebujete izkušenj na področju IT.

BIMcloud je prilagodljiv

Povečajte ali zmanjšajte obseg dela in plačujte sproti. Poskrbeli bomo, da bo vaša naročnina na BIMcloud SaaS ustrezala posebnim potrebam vaše prakse.

Začnite še danes

Začnite uporabljati programsko opremo BIMcloud kot storitev še danes in izkoristite prednosti hitrega, učinkovitega in varnega dostopa do skupnih projektov v realnem času, ne glede na velikost projekta, lokacijo pisarn ali hitrost internetne povezave.

Vse to in še več...

Naročniki z naročnino BIMcloud SaaS dobijo tudi dostop do dodatnih funkcij BIMclouda in BIMx Pro pri skupinskem delu na projektih BIMcloud.

Delajmo v skupini

BIMcloud Basic je brezplačno vključen v vsako licenco programa Archicad. Sočasno delo več sodelavcev na projektu je vgrajeno v samo jedro delovanja Archicada. Sodelujte ne glede na vašo lokacijo, velikost ali kompleksnost projekta. 

Oblikujmo prihodnost