AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

BIMx

Strankam nudimo široko paleto najsodobnejše programske opreme in pomoč pri uporabi

BIMx - Raziskovanje, sodelovanje, mobilizacija

Povežite sodelovanje studia, pisarno naročnika in gradbišče z večkrat nagrajenim orodjem BIMx. Najbolj priljubljeno aplikacijo za predstavitev in usklajevanje za namizne računalnike, mobilne naprave in internet.

Novo delo: hibridno delo

BIMcloud SaaS omogoča delo in enostavni dostop do projektov doma, pisarni, gradbišču ne glede na lokacijo ali uporabljeno programsko opremo.

Brez začetne naložbe

Začetek uporabe storitve BIMcloud SaaS je hiter, enostaven in cenovno ugoden. Svoje projekte lahko takoj začnete deliti v oblaku - brez dodatnih naložb v strojno opremo

IT znanje ni potrebno

Zaposleni nimajo izkušenj na področju IT? Ni problema! BIMcloud SaaS je tako enostaven za uporabo, da za hitro in varno izmenjavo datotek v oblaku ne potrebujete izkušenj na področju IT.

Opombe v BIMx-u

Ne čakajte, da se vrnete v pisarno! Z mobilno aplikacijo BIMx popravite projektne zadeve kjerkoli in kadarkoli. Ta potek dela združuje vse deležnike ne glede na njihovo fizično lokacijo. Nič več elektronskih sporočil in preglednic za spremljanje sprememb – uporabite BIMx za ustvarjanje in pošiljanje vprašanj BCF ter hitro reševanje zahtevkov za spremembe v projektih in neskladnosti.

KMALU NA VOLJO!

Preverite osončenost

Vključite svoje stranke v pomembne projektne odločitve. S programom Accurate Sun Positioning v BIMx lahko kar najbolje izkoristite naravno svetlobo in optimizirate svoje načrtovanje za okolje.

Nova generacija spletnega pregledovalnika BIMx

Zaradi hitrejšega nalaganja, bolj gladke navigacije in novih orodij za prilagajanje je BIMx Web Viewer zmogljivo orodje za sodelovanje pri BIM – brez potrebe po nameščanju aplikacij!

Oblikujmo prihodnost