AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

Twinmotion

3D vizulalizacije v realnem času na enostaven način

DOPOLNITEV VAŠE NAJLJUBŠE BIM PROGRAMSKE OPREME

V nekaj minutah preidite od CAD ali BIM do fotorealnosti. Z rešitvijo Twinmotion lahko jasno predstavite svoje zamisli, se sproti odzivate na povratne informacije in vsem zainteresiranim stranem omogočite, da izkusijo celoten potencial vaše zasnove, še preden je položena ena sama opeka.

Twinmotion ponuja neposredno sinhronizacijo z enim klikom s programom Archicad in SketchUp Proter podporo za številne druge pakete in formate, tako da lahko spreminjate projekt brez da bi začeli znova; v isti projekt lahko celo združite podatke iz več paketov.

TWINMOTION 2023.2 - Predogled 1

Arhitektura

Prenesite svojo zasnovo iz CAD ali BIM v fotorealne fotografije visoke ločljivosti, videoposnetke in prepričljiva doživetja v minuti.

Avtomobilizem in transport

Bodite svobodni pri oblikovanju predstavitve hitreje in učinkovitejši kot kdaj koli prej.

Moda

Preizkusite vašo kreativnost v realnem času in pokažite vsak detail vašega oblikovanja

Design produktov

Odkrite hitrejši in učinkovitejši način komunikacije z vašimi potencialnimi strankami. Prepričajte jih, da ste vi edina prava izbira.

POŽIVITE VAŠE PROJEKTE

Knjižnica Twinmotion, ki se nenehno širi, vključuje pametna objekte, kot so drevesa, ki rastejo, vrata, ki se samodejno odpirajo, ter ljudje in vozila, ki sledijo poti, ki jo določite. Poleg tega dobite vgrajen dostop do Quixel Megascans in več sto tisoč brezplačnih objektov iz Sketchfaba.

ARHITEKTURA IN SVETLOBA

Zakaj bi izbirali med orodjem v realnem času in fotorealističnim renderjem? Twinmotion vam ponuja oboje. V krajšem času, kot ste si kdajkoli mislili, lahko ustvarite čudovite fotografije visoke ločljivosti, visokokakovostne videoposnetke in privlačne potopitvene izkušnje v realnem času – vse v istem projektu.

Ne glede na to, ali iščete natančno geolokacijo za študije osončenja, čudovito osvetlitev neba HDRI za postavitev prizora, mirno okolje ob jezeru ali oceanu ali celo pokrajine, ki se sčasoma spreminjajo glede na vreme in letni čas, Twinmotion vam je na voljo.

Obsežna knjižnica virov, pripravljenih za uporabo

Knjižnica Twinmotion, ki se nenehno širi, vključuje pametna sredstva, kot so drevesa, ki rastejo, vrata, ki se samodejno odpirajo, ter pešci in vozila, ki sledijo poti, ki jo določite. Poleg tega dobite vgrajen dostop do Quixel Megascans in več sto tisoč brezplačnih sredstev iz Sketchfaba.

Oblikujmo prihodnost