AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

Storitve

Našim strankam želimo nuditi strokovne in učinkovite storitve.

BIM danes, sodelujmo

Implementacija BIMa

Želite implementirati BIM procese najhitreje in najučinkovitejše?

Implementaciji BIM procesov omogoča podjetju hitrejši in bolj uspešen prehod na BIM tehnologije ter zagotavlja podporo in znanje, ki pripomore k optimalni uporabi BIM-a in dosegu ciljev podjetja.​

BIM certificiranje

Želite postati certificirani uporabnik BIM tehnologije?

Pridobite globalno prepoznavni certifikat Buildingsmart professional - Foundation

Vzdrževalna pogodba

Želite zmeraj imeti zadnjo verzijo Archicada?

Da bi bila ta odločitev lažja, smo v sodelovanju s podjetjem Graphisoft pripravili možnost sklenitve vzdrževalne pogodbe, ki istočasno omogoča tudi cenovno najugodnejši način nakupa trajne licence programa in pomoč pri prvih korakih ali zagatah pri uporabi programa.

Izdelava BIM knjižnjic

Želite imeti svojo BIM knjižnico produktov

izdelava BIM knjižnic omogoča podjetjem boljše upravljanje in izrabo informacij, povečanje učinkovitosti ter doslednost v projektih. Prav tako pa olajša sodelovanje med deležniki in prispeva k boljši kakovosti ter zmanjšanju tveganj in napak v gradbenem procesu. ​

Licenčni pogoji

Lastništvo licenc ARCHICAD BIM rešitev?

V zadnjem času prejemamo vedno več klicev in vprašanj glede lastništva, naročnine, vzdrževanja in ostalih pogojev, ki zadevajo uporabnike programa ARCHICAD.

02

BIM manadžer

Potrebujete osebo, ki vam bi pomagala vodit projekte s pomočjo BIM tehnologije?

Morbi sed augue lacus. Proin quis ultrices ex. Nullam ultrices nunc eros, eu elementum mauris ornare vitae. Fusce at neque vitae libero viverra rhoncus sit amet eu ex.

ŽELITE POSTATI Graphisoft certificiran
BIM-author

Preizkusite svoje spretnosti in znanje Archicada ter postanite Graphisoft Certified Archicad BIM Author! Če razumete delovni proces BIMa, delate v sodelovanju s drugimi gradbenimi strokami in dobro poznate zmožnosti programa Archicad. Potem je ta izpit za vas. Predpogojev za usposabljanje za ta izpit ni. 

+386 (0)590 3 0590

Naslov

Dunajska cesta 144, 1000 Ljubljana, Slovenija

Sledite nam

Pišite nam