AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

NOVICE

The Higher Roch – Brenac & Gonzalez & Associes

Biro

Arhitekturni biro Brenac & Gonzalez & Associés sta v osemdesetih letih prejšnjega stoletja ustanovila Olivier Brenac in Xavier Gonzalez. Biro je dolgoletni uporabnik programa Archicad in izkorišča prav vse njegove prednosti. Program uporabljajo že od leta 1990 in so pravi pionirji in navdih za nove uporabnike Archicada v Franciji.

Ekipa se je kasneje razširila in postala interdisciplinarna, ki vključuje približno štirideset sodelavcev različnih kultur in narodnosti. Biro se ukvarja z vsemi vrstami arhitekture: stanovanjskimi, kulturnimi, izobraževalnimi ali zdravstvenimi projekti. Projekti pa so enakomerno razdeljeni med javne natečaje in zasebna naročila.

Projekt

Pri projektu Higher Roch so bili navdih valovi Sredozemskega morja in obleka plesalk flamenka. Njegova izrazitavalovita  fasada odraža okoliško naravno okolje in kulturo. S živo povezavo programov Archicad-Rhino-Grasshopper je ekipa lahko zasnovala terase v skripte, ki jih je bilo mogoče optimizirati in povezati z objekti Archicada, kar je olajšalo upoštevanje proračuna in časovnega načrta, hkrati pa ni ogrozilo prvotnega arhitekturnega koncepta.

Ta projekt je bil izbran iz strani podjetja Graphisoft kot eden od  referenčnih projektov za lansiranje izdelkov 2023.

Previous slide
Next slide

Higher Roch, Brenac & Gonzalez & Associés, France, brenac-gonzalez.fr

Skupinski nakup
pred dvigom cen!
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds