AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

Strojne in elektro inštalacije

Glavna investicija je čas. Naj program postane vaš svinčnik

DDS-CAD

Inteligentno načrtovanje stavbnih sistemov

S programom DDScad načrtujte in izvedite visoko kakovostne projekte strojnih, elektro in vodovodne opreme (MEP) pravočasno in v skladu s proračunom.

Play Video

Oblikovanje

Preprosto prevzamite obstoječe tlorise ali načrte BIM. S pomočjo funkcije somodejnega zaznavanja trkov načrtujte projekte MEP hitro, enostavno in usmerjeno v prihodnost.

Izračuni

Informacije o sistemu MEP se samodejno izračunajo na podlagi integriranih informacij o sestavnih delih ter ob upoštevanju mednarodnih standardov in predpisov.

Vizualizacija

Uporabite odlične možnosti za vizualizacijo za predstavitev vaših projektov na najboljši način. Strankam omogočite realističen pogled na interakcijo med gradbenimi storitvami in arhitekturo. Naj bo sodelovanje enostavno in zabavno

Dokumentacija

Priprava načrtov, poročila in sezname delov neposredno iz 3D modela.

Brezplačno orodje OPEN BIM

Oglejte si, analizirajte, združujte in razpravljajte o modelih BIM z našim brezplačnim orodjem OPEN BIM DDScad Viewer. Omogoča vam izmenjavo podatkov neodvisno od formata datoteke, tudi če nimate plačljive programske opreme BIM.

DDS-CAD

Inteligentno načrtovanje stavbnih sistemov​

PRODUKTI

ELEKTRO INŠTALACIJE

S programom "DDScad Electrical" lahko načrtujete, izračunate, vizualizirate in dokumentirate celotne elektro inšralacije stavbnega sistema.

SANITARNI IN OGREVALNI SISTEMI

S programom "DDScad Sanitary & Heating" lahko načrtujete, izračunate, z vizualizirate in dokumentirate celotne sanitarne in ogrevalne sisteme.

PREZRAČEVANJE

Oblikujte, izračunajte, si z vizualizirajte in dokumentirajte prezračevalne in klimatske sisteme s programom "DDScad Ventilation".

VSE NA ENEM MESTU

Archicad je program za arhitekturno oblikovanje, ki omogoča modeliranje, dokumentiranje in vizualizacijo stavb ter sodelovanje med ekipami. Archicad je BIM

DDScad je zmogljiva programska oprema za načrtovanje in analizo 3D modelov elektro in strojnih inštalacij.

BIMcloud je napredna platforma za skupno delo, upravljanje in sodelovanje pri gradbenih projektih v oblaku.

BIMx je zmogljiva mobilna aplikacija za ogled, navigacijo in interaktivno uporabo modelov zgradb v gradbeni industriji.

BIMx

Naj bodo vaše predstavitve najboljše kjerkoli

Oblikujmo prihodnost