AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

Vzdrževanje

Vzdrževalna pogodba ArchiPLUS oz. BIMplus

ArchiPLUS pogodbeno vzdrževanje

Veliko uporabnikov programa Archicad razmišlja o uporabniški podpori in najugodnejšemu sledenju razvoja programske opreme. Da bi bila ta odločitev lažja, smo v sodelovanju s podjetjem Graphisoft pripravili možnost sklenitve vzdrževalne pogodbe ArchiPLUS, ki istočasno omogoča tudi cenovno najugodnejši način nakupa trajne licence programa in pomoč pri prvih korakih ali zagatah pri uporabi programa.

 Izpostavljamo prioritetno tehnično podporo ter svetovanje pri uvajanju BIM procesa, potrebni strojni opremi in ugodnejša izobraževanja v organizaciji podjetja PILON in podjetja Graphisoft. ArchiPLUS podpora vključuje tudi zavarovanje licenčnega zaščitnega ključka, saj vam ob njegovi odtujitvi, tega brezplačno nadomestimo z novim. V času trajanja vzdrževalne pogodbe ste deležni tudi posebnih popustov pri akcijskih ponudbah, ki jih oblikujemo skupaj z našimi dobavitelji. Glavne prednosti so tako:

  • prioritetna tehnična podpora in svetovanje pri uvajanju BIM procesa
  • brezplačna vsakoletna nadgradnja na novo verzijo programa (prihranek 1.500 € po licenci)
  • brezplačna slovenska predloga za program Archicad in njena vsakoletna nadgradnja
  • zavarovanje vaše licence v primeru kraje ali izgube. 
  • popust na izbrana  spletna izobraževanja na portalu Graphisoft Learn
  • popust pri GraphisoftLearn izobraževanjih, ki jih izvajamo na daljavo in lokaciji podjetja v Ljubljani
  • brezplačni seminar ob predstavitvi nove verzije programa ARCHICAD
  • telefonska pomoč vsak delavnik med 8:30 in 15:00 uro
  • brezplačna udeležba na delavnicah ali seminarjih v organizaciji podjetja PILON

Strošek pogodbenega vzdrževanje ArchiPLUS se plačuje četrtletno (vsake tri mesece) v vrednosti 200 eur + ddv po licenci. Minimalna dolžina trajanja vzdrževalne pogodbe je eno leto in se avtomatično podaljšuje do preklica. Pogoj za sklenitev vzdrževalne pogodbe je posedovanje aktualne verzije programa. Pridružite se naprednim uporabnikom in na najboljši možen način izkoristite nove možnosti, ki jih omogoča zelo dinamičen razvoj programa Archicad in BIM procesa. http://www.graphisoft.com/archicad/version-comparison/

Za uporabnike z aktivnim vzdrževanjem ArchiPLUS smo pripravili tudi nekaj brezplačnih dodatnih orodij in knjižnic, ki jih lahko prevzamete na tej spletni strani pod menijem Člani.

BIMplus pogodbeno vzdrževanje

BIMplus vzdrževanje je zamenjava za ArchiPLUS (opisano spodaj) za vse uporabnike, ki prvič sklepajo vzdrževalno pogodbo po 1.4.2023 . Vzdrževanje se sklepa za podjetje in ne za posamezne licence. Vedno pokriva vse licence, ki so v uporabi v podjetju in nove licence se v vzdrževanje dodajo samodejno z dnem nakupa.

Vsebina vzdrževanja BIMplus se deli na del, ki ga izvaja podjetje PILON AEC d.o.o. in je opisan na levi strani pod ArchiPLUS vzdrževanjem in na dodatne funkcionalnosti v programski opremo, katero zagotavlja podjetje GRAPSHISOFT s svojim programom GRAPHISOFT FORWARD. Podroben seznam funkcionalnosti ki so na voljo s storitvijo FORWARD boste našli tukaj.

Pridružite se naprednim uporabnikom in na najboljši možen način izkoristite nove možnosti, ki jih omogoča zelo dinamičen razvoj programa Archicad in BIM procesa. http://www.graphisoft.com/archicad/version-comparison/

Za uporabnike z aktivnim vzdrževanjem ArchiPLUS smo pripravili tudi nekaj brezplačnih dodatnih orodij in knjižnic, ki jih lahko prevzamete na tej spletni strani pod menijem Člani.

Forward

Prekinitev vzdrževalne pogodbe

V kolikor želite vzdrževalno pogodbo prekiniti in prenehati, prosim izpolnite obrazec na naslednji povezavi   –  obrazec.

Oblikujmo prihodnost

Kmalu! Archicad Mala mal`ca
KDAJ? 4.6.2024 v Ljubljani in 5.6.2024 v Mariboru

Poznate že vse trike v programu Archicad?

Ste se že poglobili v programski jezik GDL in preverili kaj vse lahko naredite z malo dela?