AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

NOVICE

Prenovljen BIMx

BIMx – Analiziraj, sodeluj, izvedi!

Povežite sodelovanje studia, pisarno naročnika in gradbišče z večkrat nagrajenim orodjem BIMx. Najbolj priljubljeno aplikacijo za predstavitev in usklajevanje za namizne računalnike, mobilne naprave in internet.

Novosti!

  1. Opombe v BIMx aplikaciji – Ne čakajte, da se vrnete v pisarno! Z mobilno aplikacijo BIMx popravite projektne zadeve kjerkoli in kadarkoli. Ta potek dela združuje vse deležnike ne glede na njihovo fizično lokacijo. Nič več elektronskih sporočil in preglednic za spremljanje sprememb – uporabite BIMx za ustvarjanje in pošiljanje vprašanj BCF ter hitro reševanje zahtevkov za spremembe v projektih in neskladnosti.
  2. Realna osončenost – Vključite svoje stranke v pomembne projektne odločitve. S programom Accurate Sun Positioning v BIMx lahko kar najbolje izkoristite naravno svetlobo in optimizirate svoje načrtovanje za okolje.
  3. Nova generacija spletnega pregledovalnika BIMx – Zaradi hitrejšega nalaganja, bolj gladke navigacije in novih orodij za prilagajanje je BIMx Web Viewer zmogljivo orodje za sodelovanje pri BIM – brez potrebe po nameščanju aplikacij!

 

VEČ INFO!

Skupinski nakup
pred dvigom cen!
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds