AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

BIMTech Tool

Dodatek za uvoz gradbenih materialov, sestavov, katastrskih map, objektov, detajlov

BIMTech Tool

Dodatek za vaš Archicad, s katerim lahko uvozite gradbene materiale realnih proizvajalcev z vsemi parametri, predpripravljene sestave za zidove, plošče, strehe in detajle, katastrske mape izbranega področja, barvne skale proizvajalcev ter različne objekte, ki jih proizvajalci namenijo uporabnikom BIM orodij.

V kolikor med izdelki ne najdete proizvajalca katerega objekte potrebujete, jih napotite k nam, da se tudi njihovi izdelki znajdejo v BIMTech Tool dodatku.

BIMTech Tool

Gradbeni materiali

V Archicad lahko uvozite posamezne gradbene materiale, ki so jih za vas pripravili proizvajalci. Izbirate med različnimi vrstami materialov (zidaki, izolacije, betoni, kovine,… Pregledujete in filtrirate prikaz po želenih parametrih in izbarene materiale uvozite. Skupaj z gradbenim materialom se uvozijo tudi izbrani fizikalne lastnosti, katere nato lahko izpišete v popisih.

BIMTech Tool

Sestave

Proizvajalce so za vas pripravili tudi že izdelane sestave (Composites), katere prav tako z enim klikom lahko uvozite. S sestavo se uvozijo tudi vsi gradbeni materiali, teksture, šrafure in lastnosti. Sestavo lahko pred uvozom tudi popravite, ali izdelate povsem svojo.

BIMTech Tool

Katastrski načrti

Poiščite in izberite lokacijo vašega projekta, ter jo uvozite v Archicad. Uvozite jo lahko na originalno lokacijo, v koordinatno izhodišče ali pa jo uvozite na delovni list (worksheet) in samodejno nastavite lokacijo Survey point objekta, da nimate podloge predaleč stran od 0,0.

BIMTech Tool

Knjižnice elementov

Nekateri proizvajalci konstrukcijskih elementov uporabnikom ponujajo tudi svoje knjižnice elementov. Lahko so pasmični elementi, celotne knjižnice ali orodja, ki olajšajo izdelavo določenih konstrukcijskih načrtov.

BIMTech Tool

2D detajli proizvajalcev

Proizvajalci objektov ali gradbenih materialov velikokrat pripravijo tudi podrobne načrte z navodili za vgradnjo ali uporabo njihovih izdelkov. Uvozite jih lahko neposredno v Archicad kot 2D risbo in kjer jo lahko tudi spreminjate.

Oblikujmo prihodnost