AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

Kategorije

Vrste ArchiCAD licenc

Programska oprema podjetja GRAPHISOFT je podvržena zaščiti avtorskih pravic, navedenih v Licenčnih pogojih, ki se izpišejo ob vsaki namestitvi programa. Popolna namestitev programske opreme je mogoča le s strinjanjem s pogoji. Za ARCHICAD je na voljo več različnih vrst licenc, vsaka s svojimi omejitvami in lastnostmi. Z nakupom licence program ne postane last kupca, ampak mu je programska oprema le predana v uporabo.

 

TIPI LICENC :

  • Trajna licenca
  • Subscribtion (mesečni ali letni najem)
  • Izobraževalna licenca

 

TRAJNA LICENCA

  • TIP 1 – Hardware – USB ključek
  • TIP 2 – Software – Cloud

 

Obe licenci se lahko uporabljata na več različnih napravah,  vendar ne sočasno.  Licenco lahko uporabljate le na eni napravi na enkrat.

 

SUBSCRIBTION (naročnina)

V kolikor bi želeli imeti fleksibilnejšo metodo plačevanja programske opreme vam predlagam naročniški paket (SUBSCRIBTION). Naročniški paket vam omogoča dostop do programa za določeno obdobje, običajno en mesec ali eno leto. Naročniški paket vam prav tako prinaša številne prednosti, kot so redne posodobitve, tehnična podpora in drugo.

  • Mesečni najem (AKCIJSKA KODA – SIACFULL1M25)  POVEZAVA
  • Letni najem (AKCIJSKA KODA – SIACFULL1Y25) POVEZAVA

 

IZOBRAŽEVALNA LICENCA

Tako licenco lahko brezplačno pridobi vsak, ki je vključen v sistem izobraževanja (dijak, študent, učitelj, profesor) na katerikoli izobraževalni ustanovi. Za uporabo je potrebna brezplačna registracija na portalu www.myarchicad.com.

Kmalu! Archicad Mala mal`ca
KDAJ? 4.6.2024 v Ljubljani in 5.6.2024 v Mariboru

Poznate že vse trike v programu Archicad?

Ste se že poglobili v programski jezik GDL in preverili kaj vse lahko naredite z malo dela?