AKCIJA  – skupinski nakup pred dvigom cen 2. aprila

.

NAVODILA in OPOMBE

Kot novega uporabnika programske opreme Archicad vas prosimo da izpolnete podatke v tem obrazcu. Ker je za izvajanje nekaterih storitev v sklopu vzdrževalne pogodbe BIMplus obvezano podjetje Graphisoft (izdajanje novih verzij, popravkov, nekatere funkcije programa,…) mora naročnik avtorizirati tudi sporazum Graphisoft Forward Agreement. Njegovo avtorizacijo in aktivacijo se izvede po personificirani povezavi ob nakupu prve licence. Na e-poštni naslov katerega ste vpisali, boste prejeli elektronsko povabilo in kasneje tudi potrditev sprejema sporazuma Graphisoft Forward. Prosimo, da sledite navodilom takrat prejetega sporočila in tako prejmete vse ugodnosti vzdrževalne pogodbe.

 

POGOSTA VPRAŠANJA!

Graphisoft ID je vaš osebni/podjetni račun s katerim lahko do dostopate do izdelkov podjetja Graphisoft, kot so Archicad, BIMx, BIMcloud, GS Learn portal in še veliko..

Graphisoft ID je brezplačen račun, ki ga morate ustvariti le enkrat.

Graphisoft ID podjetja je razširjen GS ID račun posameznika.

Z  računom podjetja ste upravičeni do določenih spletnih virov, ki pripadajo podjetju in ne posameznemu uporabniku. Na primer, licence programa Archicad, ki so povezane na podjetje. 

Več informacij lahko najdete tukaj

Ja. Email naslov vašega obstoječega GS ID računa lahko spremenite na naslednji povezavi tukaj

Ja. Posameznika se lahko dodeli, da pripada posameznemu podjetju. Posameznik, nato lahko prejme ugodnosti podjetja in dostope do dodeljenih licenc

Več informacij lahko najdete TUKAJ

Kmalu! Archicad Mala mal`ca
KDAJ? 4.6.2024 v Ljubljani in 5.6.2024 v Mariboru

Poznate že vse trike v programu Archicad?

Ste se že poglobili v programski jezik GDL in preverili kaj vse lahko naredite z malo dela?