AxisVM X5 je visoko zmogljiva programska rešitev za modeliranje, preračun in analizo gradbenih konstrukcij. Prisotna je na vseh petih kontinentih in v uporabi tako za manjše kot najzahtevnejše gradbene projekte. 3D model lahko modeliramo v samem programu, ali ga uvozimo iz arhitekturnih BIM orodij preko formata IFC.

pic007

Uporabniški vmesnik zagotavlja intuitivno grafično okolje s katerim je delo s programom enostavno tako za izkušene uporabnike kot za tiste, ki se prvič srečajo z njim. Program je razdeljen na več modulov, s katerimi si sestavimo točno tisto kombinacijo orodij, ki jih potrebujemo. Preverjanje in analiza konstrukcij poteka po mednarodnih standardih (EN1990, EN1991, EN1992, EN1993, EN1995, EN1997, EN1998).

 pic010

Uvoz in izvoz v modelov in rezultatov v vsa sodobna orodja preko formatov IFC, DXF, SDNF, ASCII, STL in drugih, ter neposredna izmenjava s programi Tekla Structures.

AxisVM X4 je na voljo brezplačno za študente gradbeništva in arhitekture ter za uporabo profesorjev na univerzah in srednjih šolah. Pred nakup lahko program tudi preizkusite v t.i. Try and Buy licenci.

Več informacij, predstavitev zmožnosti programa in prenos preizkusne verzije je na voljo tukaj.

Si želite preizkusiti AxisVM? Pridobite 30 dnevno licenco brezplačno in se sami prepričajte o zmogljivostih orodij:

axis-trial