Hardcore BIM

Ugodite naročniku

BIMx Docs

Oglete si predstavitev

Outsider

Outsider

30 razlogov

30 let ArchiCAD in BIM

ARCHICAD 20 – Svež pogled na BIM

May 4, 2016

GRAPHISOFT®, vodilni razvijalec rešitev za Building Information Modeling (BIM) programska orodja za arhitekturo in gradbeno industrijo je danes najavil prihod nove verzije vodilne BIM rešitve ARCHICAD 20. Nova verzija prinaša številne pomembne izboljšave ki poudarijo pomembnost na “I” v kratici BIM. S tem še izboljša prednosti uporabnikov programa ARCHICAD in zunanjih sodelavce na projektu. Popolnoma prenovljeni grafični vmesnik uporabniško izkušnjo s programom še poenostavi.

Preberite več…


AC20_Splash_Screen_m3

ARCHICAD mala mal’ca – 5 in 6.5.2016

April 29, 2016

Vabljeni na prvo srečanje ARCHICAD mala mal’ca, kjer se boste naučili nekaj koristnih stvari o delu s programom ARCHICAD 19, malo pokramljali s kolegi, zastavili kakšno vprašanje, vezano na ARCHICAD, ARTLANTIS, TWINMOTION ali o BIM na splošno. Srečanje bo v četrtek, 5.5.2016 ob 10.uri v sejni sobi Tehnološkega parka 19 (drugo nadstropje), Ljubljana in 6.5.2016 ob 10 uri v City Hotelu, Kneza Koclja 22, Maribor.

Tema prvega srečanja: Pravilen potek dela od prvega objekta do izrisa dokumentacije z enim klikom.

Preberite več …


malamalca

ARCHICAD – Grasshopper-Rhino connection

April 29, 2016

Rhino – Grasshopper – ARCHICAD Connections povezuje najboljša oblikovalska orodja namenjena različnim fazam projektiranja. Orodje zapolni vrzel v procesu oblikovanja med zgodnjimi konceptualnimi modeli in BIM projektiranjem. Ponudi nam dvosmerno povezavo prenosa geometrije med priljubljenim modelirnikom Rhinoceros in ARCHICADom, ter s pomočjo plugina Grasshopper tudi moč algoritmičnega oblikovanja.

Preberite več …


AC-Rhino

ArchiCAD in armaturni načrti

March 10, 2016

Dodatek za ArchiCAD pomaga projektantom izdelati armaturne načrte in izvlečke, potrebne za njihove arhitekturne BIM modele. Dodatek Reinforcement vsebuje vsa orodje za izdelavo tako 2D dokumentacije kot 3D modela armature.

Sestavljen je iz posebne knjižnjice armaturnih objektov. Omogočajo veliko svobodo pri projektiranju tako preprostih kot zahtevnih objektov. Tudi označevanje elementov je samodejno, uporabnik pa pridobi tudi celoten izvleček kot grafično tabelo ali kot interaktivni popis.

Preberite več …


3-a

Twinmotion 2016 in ArchiCAD 19 webinar

January 28, 2016

2. februarja 2016 bo potekala spletna predstavitev programske rešitve Twinmotion 2016 v povezavi z BIM orodjem ArchiCAD 19. Twinmotion je realnočasovno vizualizacijsko orodje podjetja Ka-Ra ki omogoča arhitektom in njihovim naročnikom interakcijo z njihovim modelom. Poleg tega, da je izjemno enostaven za uporabo, omogoča tudi bliskovito izdelavo vizualizacij in animacij.

Predstavnica podjetja Abvent Ildikó Szabó nas bo popeljala skoci delovni proces od modela v ArchiCADu do prezentacije v Twinmotion 2016, s poudarkom na novostih ki jih letošnja različica prinaša.

Za ogled predstavitve vživo se registrirajte tukaj.


Dock_populate
ARHIV NOVIC