BIM manager izobraževanja

Podjetje GRAPHISOFT že vrsto let izvaja izboraževanja za pridobitev naziva GRAPHISOFT Certified BIM Manager. Nekoč izvajana v živo so se leta 2020 preselila na splet na njihovo platformo GRAPHISOFT Learn. Kombinacija posnetih predavanj in srečanj v živo z udeleženci iz celega sveta omogoča, da si sami razporedimo čas, ki ga namenimo izobraževanju. GRAPHISOFT Certified BIM Manager tečaj je tudi uradna priprava za buildingSMART Professional - Foundation Module Certification.

BIM Manager tečaj

NAMEN

Namenjen je celoviti predstavitvi dela BIM managerja v podjetju. Če to delo v biroju že opravljate ali pa bi ga želeli, je to enkratna priložnost da se seznanite s trenutnimi BIM standardi in najboljšimi praksami. Udeležite se 10 tedenskega interaktivnega programa napolnjenega s predstavitvami, virtualnimi srečanji in aktivnostmi. Prejmite znanje od izkušenih sodelavcev v GRAPHISOFTu kako uspešno opravljati vlogo BIM managerja; od postavitve projekta, sodelovanja z drugimi strokami do upravlnjanj z ljudmi in procesi pri tem. Na koncu zaključite s testom za pridobitev certifikata.

CILJ

Cilj tečaja je udeležence pripraviti na samostojno delo BIM managerja v biroju.

IZ VSEBINE

Za ogled vsebine se prijavite na Graphisoft Leran portal.

TRAJANJE in LOKACIJA

Trajanje tečaja poteka v angleškem jeziku je 10 tednov preko spletne platforme  Graphisoft Leran portal kjer so tudi razpisani termini.