Hardcore BIM

Ugodite naročniku

BIMx Docs

Oglete si predstavitev

30 razlogov

30 let ArchiCAD in BIM

Online seminar – ArchiCAD 18 in Cinema 4D

September 18, 2014

Pridružite se nam v brezplačni spletni predstavitvi profesionalnih arhitekturnih vizualizacij z uporabo orodij ArchiCAD 18 in MAXON Cinema 4d Studio. Seminar bo potekal 23. septembra in se nanj lahko prijavite na tej povezavi. 

Več info o seminarju…


renderwebinar

Brezplačna študentska verzija ArchiCAD 18 že na voljo

August 13, 2014

Na portalu www.myarchicad.com je že na voljo nadgradnja na ArchiCAD 18. Po prijavi na portal boste pri vrhu strani ugledali gum za nadgradnjo, s katerim imate možnost novo verzijo prenesti s spleta.

Več o razliki med študentsko, preizkusno in komercialno licenco si lahko gledate tukaj


ac18-banner-1

SLO predloga za ArchiCAD 18

August 5, 2014

Slovenska predloga vsebuje veliko prednastavitev, ki delo s programom ArchiCAD 18 poenostavijo in pohitrijo, ter ga prilagodijo načinu dela, ki je v uporabi v Sloveniji. Predloga naj vam služi predvsem kot izhodišče, iz katerega bo nastala predloga vašega biroja saj menimo, da bi vsak projektivni biro oziroma uporabnik moral imeti svojo predlogo.

Prenesi SLO predlogo…


template

Keep Your Head in the Game

July 14, 2014

V duhu pravkar končanega nogometnega prvenstva v Braziliji, so pri Graphisoftu še enkrat prikazali hitrost in kakovost novega render pogona, CineRender, vgrajenega v ArchiCAD 18.

Uživajte in se naučite česa novega ….


ArchiCAD-18-Rendering-Example

Članek o nadgradnji ključkov na blogu SI BIM?

July 2, 2014

Vsi ki ste upravičeni do nadgradenj na nove verzije programa ArchiCAD morate pred uporabo najnovejših dobrot nadgraditi tudi zaščitni ključek. Najlažje to storite s programčkom Licence Activation Tool, ki ga najdete na naslovu: http://www.graphisoft.com/downloads/licensing/

Več na našem blogu SI BIM?


ac18-banner-1
ARHIV NOVIC