Hardcore BIM

Ugodite naročniku

BIMx Docs

Oglete si predstavitev

30 razlogov

30 let ArchiCAD in BIM

Preselili smo se!

December 1, 2014

S 1. decembrom smo naše poslovne prostore preselili v stavbo D Tehnološkega parka. Našli nas boste v četrtem nadstropju na koncu hodnika na levi strani stavbe. Vsi ostali kontaktni podatki (tel, mail, web) zaenkrat ostajajo enaki. Vabimo vas da nas obiščete. Kako do nas si lahko ogledate tukaj.


lokacija3

ZAPS dogodek 16.10 na Fakulteti za arhitekturo – BIM v praksi

October 7, 2014
BIM v praksi bosta predstavila g. Jonas N. Salih, predstavnik danskega svetovalnega podjetja BIMequity in g. Abelardo M. Tolentino, Jr., direktor filipinskega arhitekturnega biroja Aidea, ki pri vsakdanjem delu uporablja BIM že 10 let, kar jim je omogočilo konkurenčno prednost, hiter razvoj in uvrstitev na 80. mesto lestvice stotih največjih arhitekurnih birojev na svetu. Tehnologija BIM bo v kratkem postala nepogrešljiva za tiste biroje, ki se bodo potegovali za javna naročila, saj bo Evropska komisija zahtevala  njeno uporabo pri projektih financiranih s strani držav članic ali EU.
Več informacij in prijave na zaps.si.

BIM_Wayfinding

Farkasvölgyi Arquitetura in ArchiCAD BIM

October 7, 2014

Leta 2011 je brazilski arhitekturni biro Farkasvölgyi Arquitetura začel projektirati osem hotelov v regiji Belo Horizonte. Eden izmed njih je za celotno ekipo predstavljal poseben izziv; predelava starega in nikoli dokončanega hotela  “Beira Rio Hotel“ v centru Belo Horizonta. Prenova je vsebovala popravljanje številnih napak prvotnega projekta in usklajevanje z modernimi regulativami in tehnologijami.  Zahvaljujoč uporabljenim BIM tehnologijam, predvsem ArchiCADu in BIMx hyper modelom so vsi udeleženci na projektu lahko nemoteno sodelovali in skupaj doprinesli k uspešnemu zaključku projekta.

Video predstavitev si lahko ogledate tukaj.


goldentulip

Online seminar – ArchiCAD 18 in Cinema 4D

September 18, 2014

Pridružite se nam v brezplačni spletni predstavitvi profesionalnih arhitekturnih vizualizacij z uporabo orodij ArchiCAD 18 in MAXON Cinema 4d Studio. Seminar bo potekal 23. septembra in se nanj lahko prijavite na tej povezavi. 

Ogled posnetka predstavitve

Več info o seminarju…


renderwebinar

Brezplačna študentska verzija ArchiCAD 18 že na voljo

August 13, 2014

Na portalu www.myarchicad.com je že na voljo nadgradnja na ArchiCAD 18. Po prijavi na portal boste pri vrhu strani ugledali gum za nadgradnjo, s katerim imate možnost novo verzijo prenesti s spleta.

Več o razliki med študentsko, preizkusno in komercialno licenco si lahko gledate tukaj


ac18-banner-1
ARHIV NOVIC